USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Володимирі планують збудувати нову АЗС

9 Травня 2023 07:16
Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимирської міської ради оголосило тендер на послуги з розроблення детального плану території для будівництва АЗС на вулиці Ковельській у Володимирі.

Торги тривають на сайті держзакупівель. Пропозиції від учасників приймають до 12 травня. Аукціон розпочнеться 15 травня.

Очікувана вартість розроблення детального плану території для будівництва АЗС на вулиці Ковельській у Володимирі становить 186 тисяч гривень.

Відповідно до технічного завдання, площа земельної ділянки, що підлягає формуванню та реєстрації, становить 0,5 гектара.

План території має включати, зокрема, схему транспортної мобільності та інфраструктури, схему інженерного забезпечення, схему інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування, план червоних ліній, план сучасного використання земель.

Документацію мають розробити до 1 вересня цього року.

Нагадаємо, Ковельська міська рада має намір за понад 400 тисяч гривень продати з аукціону земельну ділянку площею 0,4885 гектара, розташовану на території колишньої Тойкутської сільради. Її цільове призначення – для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу (для будівництва та обслуговування паливно-заправного пункту та майстерні).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андерсон Показати IP 9 Травня 2023 08:13
Може все ж таки краще ДНЗ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus