USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

У Володимирі попрощалися з Героєм Михайлом Демським

22 Квітня 2023 16:35
22 квітня громада Володимира схилила голови у жалобі, прощаючись із земляком Михайлом Демським, який поліг за незалежність України.

Про це повідомили у Володимирській міській раді.

Чин похорону відбувся у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, куди прийшли віддати останню шану Герою його рідні, друзі, побратими, представники влади та небайдужі містяни.

42-річний Михайло Демський був призваний до війська у серпні минулого року, служив командиром машини у морській піхоті. Загинув, мужньо захищаючи Батьківщину, від смертельних поранень, які отримав в результаті ворожого обстрілу на Донеччині 16 квітня. У полеглого матроса залишилась осиротіла матір, у якої він був єдиним сином.

Під час похорону співчуття матері та рідним від імені усієї громади висловив міський голова Ігор Пальонка, який наголосив, що місцева влада робитиме усе можливе, аби підтримати родину у скорботі, надати їм необхідну допомогу та гідно шанувати пам’ять полеглого Михайла Демського.

Поховали загиблого захисника з усіма військовими почестями під синьо-жовтим стягом на Федорівському кладовищі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам’ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus