USD 40.82 41.20
  • USD 40.82 41.20
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.44

У Володимирі попрощалися з загиблим майором Володимиром Ващенком

31 Жовтня 2023 18:04
31 жовтня у Володимирі знову прощалися з загиблим, цього разу – із 54-річним українським військовим, який віддав життя у боротьбі за нашу незалежність, за кожного з нас.

Про це повідомили у Володимирській міській раді.

Майор Володимир Ващенко, сам родом із Конотопа, встиг прижитись у Володимирі, де мешкає його дружина. Колись служив прикордонником, вийшов на пенсію, але з початком повномасштабного вторгнення повернувся в українське військо.

На жаль, його життєва стежина обірвалась під час бою за український Донбас. Це сталося 25 жовтня.

До храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії зійшлися небайдужі володимирчани, друзі, приїхала провести батька в останню путь дочка.
«Ще не встигли зів’янути квіти з похорону 25-річного Героя, теж Володимира, як знову ми проводжаємо Воїна, молимось за його душу і сподіваємось на перемогу над ворогом», – сказав, звертаючись до людей, отець Євген Рябець.
«Його портрет стане 138-м на дошці пам’яті на нашій площі Героїв», – зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук і звернувся до родини Героя, подякувавши за нього і його пожертву, висловивши сподівання, що жодна з наших втрат не буде даремною для майбутнього України.
Поховали воїна на алеї Героїв Федорівського кладовища міста Володимира.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus