USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі відбулась оригінальна виставка картин та поштівок Надії Яцини

17 Вересня 2022 07:42
15 вересня у культурно-мистецькому центрі Володимира відбулася театралізована презентація репродукцій та крафтових виробів художниці творчого об’єднання «Колорит» Надії Яцини «Моя адреса Володимир».

Як повідомили у Володимирській міськраді, організаторами заходу стали адміністрація Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир» та народний аматорський театр-студія «Різнобарв’я».

Пані Надія виявила хист до малювання змалечку: закінчила художню школу, потім художньо-графічне відділення педагогічного училища. Здобула вищу освіту в Ленінградському педагогічному інституті ім. О.І. Герцена за спеціальністю «Креслення та малювання».

Згодом захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук і понад три десятки років пропрацювала викладачем у навчальних закладах різних рівнів.
Надія Яцина створила колекцію поштівок, на яких зображений Володимир – місто, що за вісім років, протягом яких мисткиня живе і творить тут, стало для неї рідним.
Розпочалося дійство з демонстрації відеофільму «Мій Володимир», під час якого глядачі мали можливість поринути у атмосферу міста 100 років тому. Опісля відбувся перфоманс театру «Різнобарв’я» «Осінь на Фарній», а по тому провели благодійний аукціон на підтримку ЗСУ, під час якого вдалось зібрати 4450 грн. Художньою родзинкою заходу став торт, який також був виставлений як лот аукціону.

Кошти, виручені від продажу лотів, підуть на потреби зенітно-ракетного полку, який дислокується у Володимирі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus