USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині насмерть збили велосипедиста, водій втік

30 Жовтня 2016 09:15
Автомобіль збив насмерть велосипедиста і втік з місця ДТП на вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському.

Як повідомили у патрульній поліції Луцька, водій Fiat Scudo скоїв наїзд на велосипедиста, внаслідок чого той отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям. Медики констатували смерть 29-річного чоловіка.

Винуватець зник з місця ДТП.

На місці інспектори взяли свідчення в очевидців, один з них запам’ятав номер автомобіля. Також він повідомив, що водій наїхав на велосипедиста, потім розвернувся, ще раз переїхав велосипед і поїхав далі.

Патрульні оперативно відшукали власника автомобіля та приїхали до нього додому. Він виявився родичем підозрюваного. Через певний час додому під’їхав на таксі і сам водій близько 30 років. Його затримали, доправили в медичне об’єднання, однак він вдавав, що не вміє пройти тест на драгері. Проте, він мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Згодом стало відомо, що завдяки небайдужим громадянам та оперативні роботі поліцейських розшукали автомобіль Fiat Scudo, яким, вірогідно, і здійснили наїзд на потерпілого, адже транспортний засіб мав значні механічні пошкодження.

Деталі цієї справи встановить слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2016 08:56
стрітср*кер
коля Показати IP 31 Жовтня 2016 10:31
с_ка, спортівний скудо, ралійна цеглина, бажаю кататись 10 років на зоні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus