USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському орудує банда жорстоких грабіжників, - ЗМІ

28 Травня 2017 16:49
Мешканці Володимира-Волинського стривожені: у місті та на околицях орудує банда грабіжників, які вдираються посеред ночі в приватні помешкання та під тортурами змушують людей віддавати гроші та ювілейні вироби.

Про це повідомляє Волинська газета із посиланням на інформацію від місцевих мешканців.

За інформацією видання, тижнів 2 тому на околицях Володимира-Волинського за одну ніч було пограбовано одразу 3 будинки. Сценарій був ідентичним: несподівано злочинці вдиралися в оселі, скручували застатих зненацька людей і, жорстоко знущаючись, вимагали гроші та ювелірні вироби. Сума збитків в різних потерпілих різниться, але в однієї родини забрали понад 3000 доларів США.

Про напади жертви повідомляли вже тоді, коли по гарячих слідах банду нападників затримати було неможливо. З офіційних джерел ні підтвердження, ні заперечення цього факту немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Салют Показати IP 29 Травня 2017 05:06
То труба!!! І це тільки початок нажаль... ЦЕ ТІЛЬКИ ПОЧАТОК! Понакеровувались, все по новому, ..
? Показати IP 29 Травня 2017 12:58
Випадково, не ті ж самі особи, маршрутку маршрутку потім в Турійському р-ні обстріляли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus