USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Володимирі-Волинському - реконструкція автостанції. ПОДРОБИЦІ

18 Лютого 2014 08:00
Вже декілька тижнів триває реконструкція автостанції у Володимирі-Волинському. Усі роботи проводить луцька будівельна фірма «Шинака-Україна», а вартість робіть оцінюється у півмільйона гривень.

Планується, що під час реконструкції на автостанції з’являться оновлені автобусні платформи, які підсунуть ближче до приміщення автостанції та будуть встановлені криті освітлені павільйони. Таким чином виникне додаткове місце для стоянки автобусів. Роботи з реконструкції автостанції планують завершити до кінця березня 2014 року.

Утім, у стратегічному плані розвитку Володимира-Волинського є пункт про перенесення автостанції на вулицю Т. Шевченка в район залізничного вокзалу. Міська влада запланувала це зробити до кінця 2015 року у зв’язку з тим, що автостанція закриває вигляд на вали давньоруського городища, які є невід’ємним символом княжого міста.

У свій час ідею перенести автостанцію в інше місце, під час візиту до Володимира-Волинського, міській владі подав екс-президент Леонід Кучма. Тепер, зважаючи на нові обставини, пропозицію екс-президента навряд чи буде реалізовано. Але, якщо зважити на той факт, що автостанція частково закриває вали давньоруського городища, то швидше за все, поява критих павільйонів, закриє вигляд на пам’ятку національного значення остаточно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Реаліст Показати IP 18 Лютого 2014 09:37
А бар сина міського голови випадково не біля історичних валів стоїть? А бар 2000 не закриває вигляд на вали, а ЦУМ та общага не закривають?
Василь до Реаліст Показати IP 18 Лютого 2014 10:48
Все що ви написали закриває. І той барчик, який він вже продає і ніхто його не вхопть. Кажуть, що всі нечистоти з туалету течуть під вали.
Реаліст Показати IP 18 Лютого 2014 09:40
Екс-президент Леонід Кучма не подав ідею, а лише висловився що памятник Данилу Галицькому, що встановлено навпроти у сквері, повинен дивитись у майбутнє. Правда якщо подивитись прямо, то цей памятник ще й краєм ока накриває базар, що за універмагом. То давайте знесем все?
Просто Я Показати IP 18 Лютого 2014 10:01
Не декілька тижднів а кільк днів!!! Хоча по документах можливо і декілька тижднів.
З Княжого до Просто Я Показати IP 18 Лютого 2014 10:47
Вже в 20 числах січня йшла реконструкція. Ало, ви хоч там були, що про дні говорите? Сорока ще коли кричав, що вагончики на автостанції нові поставили, бо думав, що то нові кіоски?
Василь Показати IP 18 Лютого 2014 10:45
То ж совєти так і будували, щоб нічого не було видно. Автостанцію, щоб вали закрила, бурсу, щоб Успенський собор, другу школу, щоб собор Різдва Христового. Ну не було тоді Бога, отже і споруд в його честь немало бути видно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus