USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському перша пара одружилася за добу

18 Травня 2018 23:18
18-го травня у Володимирі-Волинському запрацював пілотний проект Міністерства юстиції України “Шлюб за добу”. Відтепер звернувшись до спеціального організатора державної реєстрації, подавши паспорти та відповідну заяву, особи можуть без черг, без довгих очікувань укласти шлюб.

Перша урочиста церемонія “шлюбу за добу” у Володимирі-Волинському відбулася у міськрайонному ЦНАПі. Шлюб взяли мешканці міста Павло Косик та Тетяна Рекротюк, пише БУГ.

Обряд шлюбу здійснила начальник Володимир-Волинського міського відділу ДРАЦС Алла Войтюк. Як і належить, після офіційної процедури молодята приймали вітання. І не лише від рідні. На цю знакову подію прибули керівництво Головного територіального управління юстиції у Волинській області – Тарас Грень та Ольга Семенюк. Привітати новостворене подружжя, окрім родичів і друзів, прийшов також заступник міського голови Олег Свідерський.

Тепер усі бажаючі укласти шлюб, не чекаючи довгого “випробного” терміну, можуть здійснити це лише за 24 години, звернувшись до Володимир-Волинського Центру надання адміністративних послуг, що на Устилузькій, 17.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цинік Показати IP 19 Травня 2018 09:45
Шлюб за добу, розлучення мінімум за місяць (а то і лише через суд). Пацани, вам не здається що десь тут вас на... (обманюють)?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus