USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі-Волинському поліцію взяли «в облогу» через конфісковане авто

3 Листопада 2017 15:49
Аби добитися виконання рішення суду і забрати вилучену автівку, 3 листопада 2017, Володимир-Волинський відділ поліції взяли в своєрідну облогу.

Суть справи в наступному: поліція вилучила у місцевого фермера Петра Власюка авто, запідозривши що у ньому, нібито перебиті номери. Авто понад півтора місяця перебувало на штрафмайданчику поліції у Володимирі-Волинському. Фермер звернувся до суду, який прийняв рішення на його користь, інформує Волиньua.

Втім, керівництво поліції, чомусь авто не віддавало. Аби його забрати фермер разом зі своїми однодумцями та за підтримки ініціативи Яроша прибули під відділ поліції. Як пише видання «Буг» авто знаходилося не на штраф-майданчику, а припарковано біля входу у відділ поліції. Як пізніше в коментарі журналістам зазначив начальник поліції Михайло Бобик, поліцейські не змогли його транспортувати на штраф-майданчик, адже авто повністю заблоковане.

Власник авто, Петро Власюк показав, що отримав ухвалу апеляційного суду про скасування рішення першої інстанції та авто йому повинні ще були повернути в середині вересня (Ухала суду від 19-го вересня). Однак працівники правоохоронних органів цього не робили, допоки чоловік не звернувся до активістів Рівненщини та Волині. Автівку з-під приміщення поліції забрали активісти разом з власником на експертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 3 Листопада 2017 23:15
Махновщина!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus