USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі-Волинському відловлювали собак. Місцеві - проти

3 Червня 2016 16:55
Біля Володимир-Волинського НВК №3 невідомі люди жорстоко поводяться з собаками. Про це журналістам інтернет-видання “Буг” повідомили небайдужі. Прибувши на місце, журналісти побачили групу місцевих жителів та білий мікроавтобус в якому, як з’ясувалось, сиділи працівники Луцького комунального підприємства “Ласка”.

Люди, які зібрались на місці події, стверджували, що “комунальники”, перед тим як завантажити бродячих собак у своє авто, жорстоко їх били. Також у мешканців міста є сумніви, що бродячим тваринам шукають нових власників, а не вбивають їх.

Працівники комунального підприємства “Ласка” наголосили, що працюють по договору з міським виконавчим комітетом. При собі копії договору у них не було. Журналістам вони надали лише статут, а точніше дві його сторінки, які важко назвати юридичним документом.
Зі слів “комунальників” їх робота полягає у відлові бродячих собак та доставлення тварин у Луцький притулок. При цьому присутні володимир-волинці стверджують, що вже траплялись випадки, коли працівники притулку “Ласка” забирали домашніх тварин, а на наступний день тварину власнику не повертали, бо її у притулку не було.
На місце події прибув начальник Володимир-Волинського управління ЖКГ міськвиконкому Віктор Фіщук. Він підтвердив, що міська влада уклала договір на відлов тварин у місті з комунальним підприємством “Ласка” та прокоментував ситуацію.
Також були викликані представники місцевої поліції. Прибувши на місце, вони взяли пояснення у сторін конфлікту та склали відповідні протоколи.

Варто зауважити, що одну із пійманих собак люди забрали у “комунальників”. Домовившись, що будуть її самостійно утримувати. Одна з присутніх жінок винесла тварину з авто та поставила на тротуар. Тварина була налякана, але не агресивна. І коли люди намагались погладити собаку та сильно заскиглила, вочевидь реагуючи на біль. Тому жителі вирішили відвезти тварину до ветеринара, щоб отримати офіційний висновок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
остап Показати IP 3 Червня 2016 17:28
Бачиш як хтось знущається над собакою чи котом, відп*зди його, щоб на возику їздив до кінця своїх днів.
Олег Показати IP 3 Червня 2016 18:40
після твоїх слів хотілось щоб на тебе або твою дружину з дитиною напала зграя безпритульних собак і шматувала хвилин 10 ! як би заговорив потім?
Дід Панас до Олег Показати IP 3 Червня 2016 19:35
Олег, я думаю, Остап мав на увазі відпиз*жувати тих людей, які жорстоко поводяться з братами нашими меншими. І я особисто погоджуюсь з цим. Безпритульних собак можливо й варто відловлювати та поміщати в притулках...От тільки як там з ними поводяться...Це вже інше питання...
ВАСЯ**** Віктор Фіщу Показати IP 3 Червня 2016 19:26
ПІСЛЯ ВІДЛОВУ СОБАК . ШАШЛИК .І ШАУРМА СТАЛА В ЦІНІ НИЖЧОЮ НА 18 ГРИВЕНЬ ... СМАЧНОГО
Анатоль_ Показати IP 3 Червня 2016 19:32
У Новіку безпритульних собак багато у самому центрі міста гавкають
lena Показати IP 4 Червня 2016 07:56
Никогда не суди с первого взгляда ни о собаке, ни о человеке. Потому что, простая дворняга может иметь добрейшую душу, а человек приятной наружности может оказаться редкой сволочью. Владимир Высоцкий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus