USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському відновлюють роботу шкіл та садочків

9 Листопада 2020 16:06
З 10 листопада у Володимирі-Волинському планують відновити роботу навчальних закладів.

Про це БУГу повідомив начальник управління освіти, молоді і спорту В’ячеслав Петрук.

За його словами, батьки вже попереджені про те, що заклади працюватимуть у звичному режимі. Дітям з собою обов’язково мати маску. Також, наголошують в управлінні, батькам потрібно слідкувати за здоров’ям дітей і перевіряти температуру щоранку.

За словами Петрука, рішення про відновлення роботи закладів освіти та виховання повинні прийняти 9 листопада в області, а також на міській комісії. Проте, оскільки батьки вже попередженні, це формальність.

Як повідомлялося раніше, Володимир-Волинський перебуває у «червоній» карантинній зоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Листопада 2020 17:59
До ср*ки та маска... дорослі її не вдягають, а діти її в кишені носять, і то не всі... Коротше, поки геть слабших не винесуть вперед ногами, а трохи міцніші - не перехворіють, нічого не зміниться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus