USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вогнеборці винесли жінку з палаючого будинку у Володимирі-Волинському

12 Вересня 2016 12:07
За минулий тиждень волинські вогнеборці ліквідували 24 пожежі та врятували людину.

Так, у період 5-11 вересня підрозділи пожежно-рятувальної служби області ліквідували 24 пожежі у приватному житловому секторі та в екосистемах.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

9 вересня о 21:07 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Лабораторній у місті Володимирі-Волинському.

На місце події уже за 5 хвилин прибули рятувальники ДПРЧ-7 у складі двох відділень.

Одягнувши апарати для захисту органів дихання, вони увійшли до охопленого пожежею будинку, де у суцільному димовому мороці віднайшли 48-річну власницю помешкання й винесли її на вулицю.

О 21:23 співробітники локалізували пожежу, а о 21:44 остаточно її приборкали. Згідно з попередніми даними, лихо трапилося внаслідок короткого замикання електромережі.

За минулий тиждень працівники пожежно-рятувальних підрозділів ліквідували 4 пожежі на торфовищах у Володимир-Волинському, Любешівському, Маневицькому та Ківерцівському районах. Крім того, загасили палаючу стерню на площі 0,4 гектара біля села Кременець Рожищенського району.

Через необережне поводження з вогнем мешканців краю горіла суха трава на сільськогосподарських угіддях краю на загальній площі близько 2,6 гектара. Зокрема 8-9 вересня у Ратнівському районі рятувальники приборкали полум’я на відкритих територіях поблизу сіл Височне та Прохід. 9 вересня суха трава горіла в урочищі Вороб’ї на території Камінь-Каширського району, а 11 вересня – на території Веселівської сільської ради Луцького району. Загорання приборкані силами місцевих пожежно-рятувальних підрозділів.

За минулий тиждень співробітники групи піротехнічних робіт УДСНС України у Волинській області знешкодили 42 вибухонебезпечні предмети на території Ківерцівського, Турійського, Маневицького та Володимир-Волинського районів.

УДСНС України у Волинській області
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus