USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському втонув 25-річний хлопець

15 Червня 2015 12:18
25-річний мешканець Володимира-Волинського втонув у річці Луга біля підвісного моста у парку Слов’янський. Про це повідомляє «Буг» з посиланням на Володимир-Волинський міськрайонний відділ Управління ДСНС України у Волинській області та повідомлення чергової части Володимир-Волинського МВ (з обслуговуванням міста та району) УМВС України у Волинській області.

Згідно з повідомленням, 14-го червня на річці Луга, біля підвісного мосту до села Заріччя, заплутавшись у водоростях, потонув 25-річний мешканець міста Володимира-Волинського.

Як розповіли свідки, двоє товаришів зустрілися на мосту, що веде із міського парку у село Заріччя та дружньо бесідували. Незабаром вони приєдналися до компанії, яка відпочивала неподалік, на березі річки. На даний момент, зі слів міліціонерів, результатів судово-медичної експертизи ще не має, тому стверджувати офіційно про те, чи вживав чоловік спиртне, не можна.

Потеревенивши у компанії, ці двоє чоловіків пішли на річку купатися. Вони попливли у різні боки. Постраждалий поплив за течією, а його товариш – проти течії. Через певний час чоловік, який плив проти течії, вийшов на берег та побачив, що його друг кличе до себе, однак про допомогу він не просив. Тому хлопець відмовився та відволік свою увагу від друга. Коли обернувся знову у бік, де купався компаньйон, його вже над водою видно не було.

Кинувся у річку, шукав товариша, однак знайшов не одразу. Коли ж намацав тіло під водою, намагався витягнути на берег. Однак загиблий заплутався у водоростях і витягнути його було не можливо.

Товариш постраждалого каже, що кликав на допомогу, однак ніхто з відпочиваючих до нього не підійшов. Коли ж приїхали працівники міліції, яку викликав хлопець, який намагався врятувати свого знайомого, було вже пізно – 25-річний хлопець вже не дихав.

Медична експертиза, яка проводиться наразі, має встановити, чому ж так сталося, що загиблий не боровся у воді та не кликав на допомогу.

Працівники МНС закликають дотримуватися правил поведінки на воді та бути небайдужими один до одного у надзвичайних ситуаціях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Червня 2015 12:39
Починається!
1 Показати IP 15 Червня 2015 15:29
Які люди байдужі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus