USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У волинян, які збиралися на відпочинок за кордон, виявили COVID-19

11 Серпня 2020 11:55
У шести волинян, які готувалися до виїзду за кордон на відпочинок, виявили коронавірусну інфекцію.

Про це йшлося 11 серпня в облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко нагадала, що обласний лабораторний центр і низка приватних лабораторій проводять ПЛР-тести громадянам, які повернулися з закордону, аби вони не мусили проходити 14-денну обсервацію.

Окрім того, дослідження проводять і тим особам, які збираються до країн, котрі вимагають наявності довідки з негативним результатом тесту на коронавірус.

За минулий тиждень було проведено понад 60 досліджень майбутнім мандрівникам. У шести з них результат тесту був позитивним.

За словами Наталії Янко, ніяких видимих проявів захворювання в них не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus