USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У волинянина, якого спіймали на незаконній рубці лісу, знайшли ще й автомат

11 Серпня 2023 12:01
Правоохоронці Ковельського районного управління викрили у незаконній порубці лісу 27-річного жителя села Гулівка. Встановлено, що чоловік неодноразово займався цим промислом.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання волинянина вилучили велику кількість деревини, гроші, здобуті незаконним шляхом. Також поліцейські виявили автомат АК-74, незареєстрований у законному порядку, та патрони до нього, інформує поліція Волині.

Усе це скерували для експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За цим фактом розпочато кримінальні провадження за ст. 246 та 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу та незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами. Триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А як по іншому ! Показати IP 11 Серпня 2023 13:07
Якшо вчора зловили злодія-ухилянта з автоматом в тилу, то сьогодні він уже з тим самим автоматом йде, надіюсь, в атаку на фронті !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus