USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинянина відмовили нирки. Збирають кошти на термінову операцію

15 Грудня 2020 18:16
Жителю села Видраниця Ратнівського району Сергію Ленартовичу терміново збирають гроші на лікування. У чоловіка відмовили нирки, тож він потребує якнайшвидшої операції по їх пересадці.

Про це повідомили у фейсбуці сестра волинянина Галина Ленартович.

Сергію лише 35 років. Він – тато трьох чудових діток, найменшому синочку лише 2 роки. Народився та виріс чоловік у Ратному, а з 2010 року проживає у селі Видраниця.

З вересня він змушений їздити у ЦРЛ для проходження 4-годинної процедури гемодіалізу («апарат штучної нирки»).

«Гемодіаліз – це не лікування, це лише спосіб продовжити життя, кожна така процедура дуже виснажує організм.

Трансплантація нирки єдиний шанс Сергія на життя! А це все величезна сума, яку наша родина немає і не під силу зібрати самотужки. Крім операції, сам шлях до трансплантації складний і потребує великих затрат. Дуже важко дивитись на молодого чоловіка, який ще вчора був повністю здоровий, а сьогодні ледве знаходить сили, щоб прожити ще один день як звичайна людина.

Для мене – це людина, на яку можу покластися у всіх питаннях, у якій я впевнена, що в будь-який час доби він виручить без усяких вагань. А ще більше серце розривається, коли чуєш слова маленького племінничка Даньки: «В тата вава...» Тому вважаю своїм обов’язком ставати на коліна і молити усіх про допомогу. Просимо вашої підтримки та фінансової допомоги для нашого дорогого брата, турботливого тата, люблячого чоловіка й чудового сина.

Допоможіть нам і нашому Сергію повірити у його щасливе майбутнє! Будемо дуже вдячні будь-якій допомозі!» – звертається Галина Ленартович до небайдужих людей.

Усі охочі допомогти можуть переказати кошти за реквізтами: 5168757390989954 Ленартович Галина (рідна сестра Сергія).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus