USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відчуває постійний біль і втрачає свідомість: 8-річній лучанці потрібні кошти на операцію

17 Листопада 2021 19:00
8-річній лучанці Алевтині Приходько лікаріпоставили невтішні діагнози - фронтоназальну дисплазію, синостоз коронарного шва, орбітальний гіпертелоризм, гіпоплазію потиличної частини. Дівчинка надзвичайно добра, привітна та розумна, але потребує оперативного втручання, аби повноцінно жити.

Про це на своїй сторінці повідомила волонтерка Роксолана Несторук.

«Разом з мамою Юлією Приходько переживаємо, чи вдасться зібрати кошти на лікування, адже операцію доведеться, скоріше за все, робити в Морозовській дитячій міській клінічній лікарні (Росія). На жаль, дана оперція є зовсім непроста і в Україні, Білорусі, в країнах Європи, окрім Ізраїлю, таких операції не проводять (є електронні відповіді від лікарень різних країн). Наразі, ще чекаємо відповіді від Ізраїльської лікарні щодо вартості, але попередньо відомо, що це коштуватиме приблизно 70 000 євро. Морозовська МДКЛ виставила рахунок орієнтовно в 350 тисяч гривень. Це вже сума разом із пластинами. Алевтинці попередні операції теж робили там, тому лікарі вже знають її стан, історію хвороби.

Дівчинці потрібно якнайшвидше зібрати кошти на операцію, адже її стан важкий: у неї продовжує рости голова, Алевтина відчуває постійний біль, втрачає свідомість», – розповіла волонтерка.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку 4149499390559456

Отримувач: Приходько Юлія Георгіївна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus