USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Волиньраді порадили Яценюку гріти собі воду на плиті

7 Квітня 2016 14:19
Докласти всіх можливих зусиль до того, аби повернути жителям волинських міст гаряче водопостачання, голову Волинської ОДА та мерів міст просять у Волиньраді.

Про це йшлося під час четвертої позачергової сесії Волинської облради сьогодні, 8 квітня.

Як зазначив у своєму депутатському запиті до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика Святослав Кравчук, у понеділок НАК «Нафтогаз» відключив котельні міст від газопостачання, що зупинило подачу гарячої води у низці волинських міст. Попри те, що у Луцьку середній рівень проплати за спожиті послуги становить 94%, а за останній місяць – більше 100% (враховуючи переплати). Що стосується інших міст, то там ситуація не суттєво гірша - рівень проплат перевищує 70%.

Кравчук зауважує, що українці платять найвищий відсоток від зарплати за комунальні послуги, якщо порівнювати з іншими країнами. Також депутат нагадав керівнику уряду Арсенію Яценюку його заяви щодо видобутку українського газу та висловив думку, що прем’єр-міністру України слід робити, як і решті українців:

«Це приниження гідності людей. Я хочу, щоб Яценюк особисто на плиті грів собі воду, щоб помитись після роботи. Такими діями (відключенням гарячої води, - ВН) ми підриваємо віру законослухняних громадян в нашу державу».

Відтак, Кравчук закликав голову ОДА і мерів міст зробити все що можливо, аби вирішити проблему. Колеги-депутати підтримали звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
волинянам Показати IP 7 Квітня 2016 14:26
гуртуймося - сеню на пенсію
лучани Показати IP 7 Квітня 2016 14:34
Кравчук останні роки був при кориті в місті. Сам довів Луцьктепло до біди ,тепер пальцем тикає в інших.
луцький Показати IP 7 Квітня 2016 14:42
Да та віра вже давно підірвана! А Кравчук-би меньше ляльокав, бо сам знає за що і як відключають і газ і воду, бо довго був заступником мера! :)
нхя не смішно Показати IP 7 Квітня 2016 14:47
КРАВчук живе у віллі вартістю декілька мільйонів доларів за високим цегляним муром по вулиці Загородній і воду в каструлі він собі точно не гріє. Хай краще розкаже, як з Кривицьким украли котельню на шовковому. Через таких КРАВчуків і камсамольців з синіми носами і сидимо в опі і без гарячої води уже який рік.
??? Показати IP 7 Квітня 2016 15:11
кравчук не знає скільки млн грв лучани боргують за теплоносіі? то може підскаже як поставити бойлери в кожну квартиру і допоможе матеріально!
12305 Показати IP 7 Квітня 2016 15:26
Кравчуку респект.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus