USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Волиньраді з'явився новий депутат

16 Травня 2022 15:28
У Волинській обласній раді з'явився новий депутат, він виконуватиме обов'язки замість померлого Романа Карпюка.

Про це інформують на сторінці Волиньради.

Обласна територіальна виборча комісія відреагувала на звернення обласної ради щодо заміщення депутата Романа Карпюка, повноваження якого достроково припинені у зв’язку із його смертю, та видала постанову «Про заміщення депутата Волинської обласної ради», згідно з якою депутатом визнається наступний за черговістю кандидат у депутати у відповідному територіальному або єдиному виборчому списку від цієї організації партії у порядку, передбаченому частиною п’ятою статті 283 Виборчого Кодексу України.

Відтак, обласна ТВК постановила визнати обраним депутатом Волиньради наступного за черговістю після Романа Карпюка кандидата у депутати у виборчому списку від Волинської обласної організації політичної партії «Сила і честь» Юрія Валецького.

До виконання депутатських обов‘язків він приступить на найближчому пленарному засіданні сесії.

Юрій Валецький народився 23 березня 1965 року у селі Замлиння Любомльського району. Громадянин України, освіта вища, доктор медичних наук, професор, член Політичної партії «Сила і Честь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юлія Показати IP 16 Травня 2022 15:59
Найкращий лікар!
Пересічний до Юлія Показати IP 16 Травня 2022 19:41
Неможливо серед хороших лікарів виділити найкращого. Таким коментарем ви ображаєте інших достойних лікарів. В кожній професії є люди, які на своєму місці, а є й такі, що займають чиєсь місце.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus