USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Волинській інфекційній лікарні змінять керівника

19 Січня 2024 14:39
У Волинській обласній інфекційній лікарні зміниться керівник.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, інформує Волиньрада.

Від т.в.о директора КП «Волинська обласна інфекційна лікарня» Галини Морочковської до апарату ради надійшла заява про звільнення її від виконання обов’язків. У зв’язку із цим члени комісії рекомендували голові обласної ради Григорію Недопаду звільнити Галину Морочковську із займаної посади з 22 січня.

До призначення нового директора в установленому законом порядку виконання обов’язків керівника обласної інфекційної лікарні депутати радили покласти на медичного директора цього закладу, депутатку обласної ради Любов Сербу.

«Ми висловлюємо Галині Василівні вдячність за багаторічну сумлінну працю у цій лікарні на різних посадах. Тисячі волинян завдячують їй збереженим здоров’ям. Вона професіонал з великої літери. Тому, на моє переконання, комісії варто також рекомендувати голові обласної ради відзначити її почесною грамотою», – таку пропозицію, яка була одноголосно схвалена більшістю, озвучив присутній на засіданні комісії заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт.
Читати ще: Паліативна допомога, ерготерапія, масаж: як реабілітують пацієнтів у Волинському обласному хоспісі

Окрім того, депутати погодили нові тарифи на платні послуги, які надаватимуться у комунальному підприємстві «Волинська обласна лікарня «Хоспіс» м. Ковель».

Як повідомила директорка закладу Наталія Віслогузова, така необхідність виникла у зв’язку із тим, що в результаті реорганізації цьогоріч до закладу було приєднано Ковельську міську поліклініку, також на базі лікарні додатково відкрили відділення реабілітації.

«Тому не усі послуги, які ми будемо надавати, покриватимуть пакети НСЗУ. Сюди не буде входити фізіотерапія, масаж, деякі біохімічні аналізи крові та ультразвукова діагностика, яку ми проводимо на базі нашого закладу, тому ми пропонуємо відповідний перелік платних послуг», – зауважила вона.

Профільна комісія також одноголосно погодила зміну тарифів на соціальні послуги у 2024 році. Зокрема, зросте вартість стаціонарного догляду у Луцькому геріатричному пансіонаті, а також паліативного і стаціонарного догляду у Горохівському психоневрологічному інтернаті. Як зазначалося на засіданні комісії, такі ж тарифи на соціальні послуги, відповідно до постанови Кабміну №428, у цьому році мають розробити й інші обласні комунальні психоневрологічні інтернатні заклади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus