USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Засудили ув'язненого волинської колонії, який напав на наглядачів

10 Січня 2014 13:51
На Волині засуджений чернівчанин напав на двох інспекторів, які його супроводжували. Про це повідомляє «Під прицілом».

Двоє правоохоронців супроводжували увʼязненого до медичної частини, коли він розпочав сварку. Потім чоловік відбіг на три метри, підняв шматок цеглини і жбурнув у молодшого інспектора ВНБ.

Постраждалий, згідно з висновками судово-медичної експертизи, отримав легкі тілесні ушкодження – забійну рану лоба та синці.

Засуджений відбуває покарання з 2012 року. 4 роки і 3 місяці увʼязнення за грабіж в поєднанні з насильством йому призначив Вижицький суд Чернівецької області.

Згодом постраждалий і нападник було укладено угоду примирення. Згідно з цією угодою, вʼязень прибавив до свого терміну покарання ще 1 рік.

Підсумувавши усі старі терміни увʼязнення і додавши ще один рік за напад на правоохоронця, Маневицький районний суд Волинської області засудив злочинця на 4 роки позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
злющий на ЗК Показати IP 10 Січня 2014 15:21
Якщо людина перший раз потрапляє у МПВ, вона може виправитися. Якщо вона потрапляє туди вдруге і втретє, її просто потрібно вивезти на ветсанзавод, а не утримувати за гроші платників податків, які самі не мають змоги нормально лікуватися, харчуватися, покращувати житлові умови. А це клоччя кожний тиждень має душ, харчування, постіль і одяг. Притому що користь від такого "плуга" - абсолютний нуль.
Віктор Показати IP 10 Січня 2014 16:25
ця інформація піврічної давності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus