USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Волинській області – новий прокурор

16 Липня 2016 09:20
Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового прокурора у Волинській області.

Цю посаду зайняв Максим Киричук. Луценко зауважив, що Киричука призначили терміном на п’ять років.

Нагадаємо, що попереднього прокурора Волинської області Дмитра Чепіжака перевели у Кіровоградську область.

Юрій Луценко при представленні нового прокурора наголосив про невипадковість того, що посаду прокурора зайняла людина не з Волинської області, яка не має на Волині ніяких родинних та кумівських зв'язків.
Також генпрокурор окреслив три свої основні завдання на Волині.

"Першочергове завдання - це очищення влади. Я попросив би усіх присутніх в залі прокурорів добровільно написати заяви на звільнення та йти в бізнес, не робіть бізнес в прокуратурі.

Друге, це ваша митниця, вона корумпує не тільки Волинь, а й всю Україну.

І третє "народний інтерес", ті схеми, де систематично обкрадають. Ми перебуваємо в двох війнах одночасно, воюємо з Москвою, та із злочинністю", - заявив Юрій Луценко.

Також він нагадав про спецоперацію з бурштином на Рівненщині і зауважив, що Волинь – на першій сходинці до такої ж ситуації.

«Волинська область знаходиться на першій стадії тої ж хвороби. У Рівному хвороба запущена. Вона розвивалась раніше. Видобуток бурштину тут почався пізніше. Але коли я відкриваю матеріали Волинської області, я бачу дуже схожі цифри», - зазначив Луценко.
«Злочини проти власності виросли на 50 відсотків. І що? Нема коли. Бурштин, переходи, ігрові зали зайняли весь час», - заявив Луценко.

Нагадаємо, як один із варіантів вирішення бурштинових проблем, в області створили підприємство «Волиньприродресурс». Так, під час сесії Волинської облради 19 травня депутати проголосували за пропозицію надати 51 тисячу гектарів надр у користування комунальному підприємству «Волиньприродресурс», що працюватиме на умовах спільної діяльності, розподілу прибутку або ресурсів, і, зокрема, контролюватиме видобуток інвесторами. Як свого часу говорив голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, з тих коштів, які будуть заходити на комунальне підприємство, 25% має йти на користь села, 25% в районний бюджет і 50% - в обласний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Менти Показати IP 16 Липня 2016 10:11
Швидкий чекаємо. Шпига гуд бай !!!!!
До ментів Показати IP 16 Липня 2016 10:26
Ну дістали ви , заздрісні чоловіки міліціонери, своєю тупістю .Одне і теж саме , а ще кажуть про якусь жіночу логіку , склад розуму. У вас тільки одна звивина, вивичили як папуги пару речень...Не засмічуйте коменти,,соромно за вас чоловіків.
мусор Показати IP 16 Липня 2016 10:54
новий Сірко у старій буді і біля старого корита і під старим вовком. НУ НУ...
Микола Показати IP 16 Липня 2016 11:21
Юрій Віталійович! А куди ж вони підуть? Вони ж нічого не вміють робити !!
До Колі до Микола Показати IP 16 Липня 2016 20:21
Нічого перекантуються пару місяців, а потім для кожного знайдеться тепленьке та грошовите місце десь в наших безкінечних державних структурах та всіляких органах. Слюсарем на заводі навряд чи з них хтось буде.
Так Показати IP 16 Липня 2016 12:01
Ой не все ще розуміє або не хоче розуміти новий генпрокурор. Нормальних серед колишніх немає. Вони всі обліплені "зв'язками". Тому, якщо немає з кого на посаду призначати, то тільки на три роки. з одним іспитовим роком. А краще за конкурсом без мєнтів та прокурорських в комісіях. Тоді можна і на п'ять років.
Ія Показати IP 16 Липня 2016 22:05
Неотесані)) сам спікер отого всього вищенаписаного перший в черзі за бурштином
лучанка Показати IP 17 Липня 2016 09:21
По морді нового прокурора все видно. він дуже схожий на пана Луценка. принаймні, у них один погляд, дуже хитрий та жадний. все видно і відомо, оскільки грядуть страшні часи і може піднятися невдовлений люд, тому і ставлять прокурорів з ментовським оскалом.
cnn до лучанка Показати IP 19 Липня 2016 09:15
Pravda vasha
Льолик Показати IP 19 Липня 2016 08:20
Так если плохо руководил Чепижак, то почему его переводят на Кировоград, а не проводят служебное расследование?
111 Показати IP 19 Липня 2016 15:50
А пиджак то Kiton

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus