USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Волинській ОДА обрали нового голову Молодіжної ради

12 Вересня 2023 16:17
11 вересня відбулися установчі збори за участю інститутів громадського суспільства з метою обрання членів Молодіжної ради при Волинській обласній державній адміністрації.

Як інформують у пресслужбі ОВА, розпочинаючи збори, з вітальними словами перед молодіжним сектором виступили заступником голови ОВА Юрій Гупало та директор профільного Департаменту Олександр Хвіщук.

Під час засідання були розглянуті основні питання порядку денного, серед яких обрання головуючого та секретаря установчих зборів, лічильної комісії, затвердження кількісного складу молодіжної ради, а також голосування за кожного кандидата до складу молодіжної ради.
Майбутній екс-голова Молодіжної ради та модератор зборів Дем’ян Петрик прозвітував про багаторічну плідну роботу волинської молодіжки, поділився досвідом та побажав успіху наступникам.

Усього до складу молодіжної ради ввійшло 18 представників інститутів громадянського суспільства. Головою Молодіжної ради при Волинській обласній державній адміністрації обрали Богдана Лебедя, його заступником – Діану Селегейну.
Довідково

Лебедь Богдан Валерійович, 15.03.2000 р.н.. Магістр за спеціальністю «Професійна освіта цифрові технології».

Є мембером ГО «Європейська демократична молодіжна мережа» (EDYN Ukraine), член Молодіжної ради при Луцькій РДА, представник МР в КМРУ, голова адмін відділу Меморандуму Молодіжних Рад, волонтер, голова ГО «ВАМ», сертифікований молодіжки працівник та тренер з гендерного мейнстрімінгу, помічник-консультант депутатки Волинської обласної ради Гончарук Яни.

Упродовж 2018-2019 р займався підприємницькою діяльністю (бізнес в харчовій сфері), менеджер з продажу в Ltd.FT Professional?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пан Микола Показати IP 12 Вересня 2023 22:50
Як юний Лебідь усе це встигає робити на 9-ти роботах ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus