USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Волинській ОДА оголосили конкурс на посаду директора департаменту

25 Жовтня 2018 14:10
Керівника департаменту економіки та європейської інтеграції оберуть за результатами конкурсу, що відбудеться у листопаді.

Розпорядження про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» – директора департаменту економіки та європейської інтеграції Волинської ОДА підписав голова облдержадміністрації Олександр Савченко.

Серед кваліфікаційних вимог до кандидатів в умовах конкурсу вказані: вища освіта, не нижче ступеня магістра економічного спрямування; стаж роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В», досвід служби в органах місцевого самоврядування або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності не менше двох років. Необхідні ділові якості для кандидатів – лідерські якості, вміння розподіляти роботу, вміння вести перемовини та стратегічне мислення. Необхідні особистісні якості – інноваційність, дисциплінованість, відповідальність та неупередженість.

Умови оплати праці директора департаменту: посадовий оклад – 10 400 гривень; надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – надбавка за інтенсивність праці, премія.

Документи на участь в конкурсі приймають до 16 листопада, проводитимуть конкурс 21 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Иосиф Давідовіч Показати IP 25 Жовтня 2018 15:04
Такі на мене можете не розраховувати )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus