USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинській ОДА застерігають водіїв

29 Грудня 2014 17:10
Холодна погода та снігопади, які прогнозують 30 грудня – на початку січня можуть ускладнити ситуацію на дорогах області.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 29 грудня.

Як повідомив Володимир Гунчик, у факсограмі від Мінрегіонбуду йдеться про те, що 30 грудня та у перші дні січня зберігатиметься холодна погода, а циклон може зумовити сильні снігопади. Тому, мовляв, особливо важливим буде питання енергетичної безпеки та споживання газу. До того ж, може погіршитися стан доріг області. Голова ОДА констатував, що перші морози вже викликали ожеледицю, а техніки, яка займалася б розкиданням піщано-сольової суміші, він «не бачив». Володимир Гунчик зауважив, що «напевно, Господь Бог є на світі та допомагає нам, що не сталося крупних аварій». Він закликав особливо пильну увагу присвячувати роботі дорожніх служб.

З його слів, він вже погодив всі графіки чергування комунальних, аварійних та інших служб, що забезпечують функціонування в області на період з 1 по 11 січня. Він попросив першого заступника Сергія Кудрявцева у телефонному режимі поспілкуватися з керівництвом Управління ДСНС, дорожніх служб, вибірково обдзвонити райони та міста, переконавшись у тому, що всі комунальні та аварійні служби готові до забезпечення порядку в області під час вихідних. Головним диспетчером для прийняття оперативних рішень під час вихідних буде старший оперативний черговий з числа перших осіб облдержадміністрації.

Також він наголосив, що, попри те, що в області поки не зафіксували значних морозів, є перший випадок смерті від замерзання. З його слів, аварійні служби повинні звернути увагу на людей, які «не в стані самі пересуватися» та доставляти їх до місця проживання або пунктів обігріву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
333 Показати IP 30 Грудня 2014 07:13
Блін, зимою падає сніг і морозить. Це напевно аномалія, якщо питання снігопаду на новий рік обговорюється на рівні ОДА.
гунчик Показати IP 31 Грудня 2014 10:56
аномалія 100пудів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus