USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Волинській прокуратурі - саботаж

5 Квітня 2014 16:54
Новий прокурор Волині Анатолій Коцура повідомив, що певний саботаж відбувається в обласній прокуратурі і що це ще триватиме певний час.

Про це йшлося під час зустрічі прокурора області з громадськими активістами, журнаілстами сьогодні, 5-го квітня.

Громадські активісти повідомили нового керівника, що зараз вони співпрацюють з правоохоронцями задля розкриття злочинів на Волині, однак прокуратура цьому процесу заважає: не вчасно реагує на звернення, не робить відповідних подань у суди, затягує час слідства.

«Це саботаж, в якійсь мірі, й він буде продовжуватися, по одному сплеску в долоні, усі не будуть дотримуватися закону. Але я докладу максимум зусиль для стабілізації ситуації», - сказав Анатолій Коцура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Ой Показати IP 5 Квітня 2014 17:16
Впершу чергу дотримуватись закону треба буде прокурору Коцурі,а потім вже вимагати від підлеглих. А таке враження,що вже всі винні,крім нього...білий і пушистий
НЕЛУЧАНИН Показати IP 5 Квітня 2014 17:38
в прокуратурах, ментярні, судах старі гриби засіли. заставити їх бути демократичними буде непросто
Лучанин до НЕЛУЧАНИН Показати IP 5 Квітня 2014 19:36
Чуєш ти б*дло не грамотне, у нас на Волині не має ментярень. В жодному словнику такого слова не має. Пора тобі вивчити нормальну лексику та культуру мовлення. Але для тебе звичайно може існувати виключення, якщо ти москаль, або гопник.
Кабан до Лучанин Показати IP 5 Квітня 2014 21:06
У нас на Волині є лише мусора!!!
007 до Кабан Показати IP 6 Квітня 2014 12:26
Мусор в тебе в голові, а ну ти ж кабан і процес мислення для тебе не існує, іди жолуді їж, поросюк
477 до Кабан Показати IP 6 Квітня 2014 19:32
Доки у нас будуть "кабани", а не Люди, доти і будуть "ментярні"!!! Громадянське суспільство повинні будувати Люди, але аж ніяк не кабани!!! Для Вас шановний місцем пристанища може бути лише "хлів убогих"!!!
Андрій до Лучанин Показати IP 5 Квітня 2014 23:22
Звичайно у Вас вишукана лексика.Це всерівно,що з цигаркою в зубах переконувати когось у шкідливості куріння.Судячи зі всього, Ви ментяра,в самому найгіршому значені цього слова,яке є в словнику ЗК.
Анонім до Андрій Показати IP 6 Квітня 2014 19:37
"Ви ментяра,в самому найгіршому значенні слова", шановний Андрію Ви випадково не рентген чи УЗД???? cудячи з Вашого коментаря у Вас і лексика не вишукана і логіка примітивна!!!!
Волинь чемпіон Показати IP 5 Квітня 2014 19:11
Потрібно гнати тих хабарників Даніліних, Гілів, усю ту шайку-лейку , те злочинне кодло, яке безбожно наживалося на своїх теплих місцях. Прийшов час спитати кожного працівника прокуратури, що робив, як робив. для кого робив. Усіх до люстрації і до відповідальності .
Чемпійон Показати IP 5 Квітня 2014 19:28
А також треба "повідрубувати кінці", які спокушають прокурорів. Так, для приклад потрібно перевірити заступника начальника Державної інспекції сільського господарства у Волинській області Семенюк Тетяну Анастасіївну, яка має в багатьох мальовничих місцях області земельні діляночки, які оформлені на членів родини - от з неї першої і треба починати моніторинг видачі відповідних документів, під Люстрацію її, а то вона така вся біла і пушиста, а прийшла то на посаду завдяки цим долбаним регіонам і була членом цієї кривавої партії аж до самого кінця! Хлопці, беріться за неї, а далі клубочок розвяжеться - Вам роботи буде дуже багато.
Лучанин до Чемпійон Показати IP 6 Квітня 2014 00:43
Що таке? місце захотілося пригребти? Тетяна Анастасівна чесна і порядна людина. Знаю її з 2005 року ще по Рожищах. Для тебе, наволоч, навіть епітети підібрати не виходить. Ось через таких, як ті і тобі подібні Україна ніяк з дупи вибратися не може - бо своїх же гризете, а чужим дупу лижете.
Чемпійон до Лучанин Показати IP 6 Квітня 2014 16:45
От і попалась - ДОЦЯ!!! Чесна і Порядна - це як??? Вкрасти 2 тисячі літрів бензину і списати на Деисюка??? Оце чесна і порядна??? А Денисюк нізащо ПОГОРІВ!!! Та й мандиш ти, "Лучанине" - знаєш її з 2005 року по Рожищах??? - Це, мабуть, той період, коли Вона вкрала певну частину ПАРКОВОЇ ЗОНИ в ТОПІЛЬНО для будівництва будинку ДОЧЦІ??? Але ти усім відома - ти ж по ЮСТИЦІЇ зараз безчинствуєш!!! Кайся, СВОЛОТО, КАЙСЯ!!!
Лучанин Показати IP 5 Квітня 2014 19:31
Для початку гляньте на вениславського троця юрченко за суди брав откати
R до Лучанин Показати IP 5 Квітня 2014 21:02
Конкретні факти вказуй пустомеля а то розгорнув словесний понос а конкретики 0 .
волинянин до лучанин до Лучанин Показати IP 6 Квітня 2014 10:29
перевірити треба ще й ділянки землі які за сприянням прокурора веніславського виділялися за відкати. та ще й які.
Прокурор Показати IP 5 Квітня 2014 21:12
За ступник прокурора області -- Вадим Веніславський : авто новий джип Тойота Лендкрузері крузер , номер АС 7777, в жінки джип Лексус АС 1000, двоповерховий будинок під лісом в Заборолі, купив в Параки посаду, за 50 тис., Троць Володимир заступник прокурора , від екстестя подарок, Лексус АС 7777 , бізнеси по розмитнення авто і т.д , Гіль Андрій Лексус АС1000, ніяк на пенсію на відважиться, і ще один комуністичний поліщук з новоствореними бізнесами на родичів на Набережній ... Чи будуть вони заступниками пане новий прокурор області чи молодим справжнім прокурорам буде відкрита дорога таким як Шамринський Олександр, Сергій Остапчук, і тд для тих хто тягнув роботу а не збирав гроші, чи 'решав'????
місцевий до Прокурор Показати IP 6 Квітня 2014 10:37
а ви всі думаєте що будуть зміни, молодим працівникам прокуратури дороги на посади заступників немає , бо в них ще мало бобла, а може троць чи веніславський поділиться статками аби залишитися самим на теплому місці
007 до Прокурор Показати IP 6 Квітня 2014 12:32
Таку інформацію кращє пишить, а не взяточник, хабарник, конкретні факти
Лучанин Показати IP 5 Квітня 2014 23:02
Хто скомпроментував себе - з прокуратури вивільнити... Дорогу - молодим і незаплямованим... Гіль і Ко - хватить вже крісла протирати...
Прокурору Показати IP 6 Квітня 2014 00:14
Чого шуміти коли Веніславський,Троць і Гіль судячи по номеру іздять на одному і тому авто.
оач Показати IP 6 Квітня 2014 00:19
швидше дорогу молодим а то продажі лексусів геть впали
Прокурор Показати IP 6 Квітня 2014 00:32
останні букви (ВА, АТ і тд) в номері авт різні
Оля Показати IP 6 Квітня 2014 10:52
Боже до чого ми докотилися. На фіг було починати цю революцію,знаючи наперед,що нічого не зміниться. Всі посадовці в органах всіх рівнів ворюги і злодюги.Накрали мільйони, назад їх ставлять назад.Нічого в них не забрали -це посміховисько над нами, сотні чиновників з мільйонів чесних, обграблених,злиденних рабів, які виживають на 1000 грн пенсії ,а зараз взагалі подохнемо.,як піднімуть комунальні послуги,які субсидії -вони для багатих.Там все зроблено так,що їх не одержить ніхто, фальшиві довідки, хабарі зроблять все своє,к олись.Нам потрібно все забрати у хабарників -чиновників,спалити тоді буде порядок. А так нічого не буде.Вони повинні боятися красти народу,ми повинні їх ставити і знімати.Багатсов по декларації,накрав забрати. Зарплату мінімальну всім, як нам,чим вони кращі нас.Ми працюємо , а вони крадуть..Без них держава буде жити, а без нас ні.Ми виробляємо їсти, всі необхідні матеріальні блага для життя, а керувати будемо і без них
Анатолію Коцурі Показати IP 7 Квітня 2014 10:29
Бажаю успіхів на роботі.
сергій Показати IP 7 Квітня 2014 16:51
згідний з успіхами у роботі Коцури, але якщо він бере працівиків щоб відповідали трьом "п" це порядність, професійність то чого в нього в приймальній бездари стоять на посади хто більше дасть. Вся прокуратура на вухах від прийому старих і порядних кадрів особливо Вашук Валентини
толік туарег Ас7776А Показати IP 9 Квітня 2015 19:21
нічо, все задокументовано, хто скільки брав, всіх посадять
РИЖИК Показати IP 4 Червня 2015 15:00
Анастасівна може зїсти любого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus