USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинського монастиря – новий дзвін

14 Грудня 2014 17:11
Дзвіницю Успенського Низкиницького монастиря нещодавно поповнив новий великий дзвін.

Вилитий нововолинськими майстрами та Заводі художнього литва, наразі цей дзвін найбільший в монастирі – вага складає понад 500 кілограмів. Про це повідомиои у прес-лужбі Володимир-Волинської єпархії Української Православної Церкви

Такий цінний дарунок склали троє парафіян обителі, як пожертву древньому храму від своїх родин. Передаючи дзвін братії монастиря, благодійники побажали, аби він скликав вірних на церковну молитву, а його мелодійний звук лунав над Нововолинськом сповіщаючи тільки радість, мир та благоденство для України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Атеїст Показати IP 17 Грудня 2014 06:37
Зразу уточнити,що Московського патріархату.Ви шановні православні хоч з одним попом поговоріть нормально,не цілуючи рук,без підлабузництва і рабської покори.З Почаївськими про Україну почніть говорити.Вони Вам очі заплюють.Вся література МП.Амінь !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus