USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На території волинського храму оселилися живі вівці

8 Січня 2014 17:25
На території одного з найстаріших храмів Ковеля Свято-Воскресенського собору встановили різдвяну шопку, де мешкає пара живих овець, інформує ПроКовель.

Їх церкві, як і в попередні роки, на деякий час і безкоштовно надав один із фермерів Ковельського району. Тут тварини, як зі всього видно, почуваються добре, вже встигли обжитися

на новому місці. Не жахаються спалахів фотоапаратів, адже охочих залишити собі на пам'ять святкову світлину є чимало. Особливо полюбляють фотографуватися поряд із живою шопкою діти.

Церква заздалегідь подбала про корм для овець, годівниці не порожні. Віряни постійно стежать за тим, щоб у кошарі було чисто, тому вівці мають вигляд ситих і доглянутих тварин.

По-особливому святково виглядаю це місце ввечері. З першими сутінками тут вмикається різнобарвна ілюмінація: зокрема, з’являється яскрава різдвяна зірка, котра сповіщає радісну звістку про народження Спасителя світу Ісуса Христа, а над тим місцем, де Діва Марія сина народила, - слова: «Христос рождається!». Адже саме в ці світлі різдвяні дні увесь християнський люд між собою так і вітається, а у відповідь чує: «Славімо Його!».

Ось таку святкову шопку духовенство Свято-Воскресенського собору встановлює вже декілька років поспіль. Цьогоріч вона пробуде до Водохреща, після якого вівці повернуться до звичного життя на фермі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus