USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Волинському медоб’єднанні захисту материнства і дитинства відремонтують ліфти

20 Жовтня 2021 10:47
Більш як пів мільйона гривень передбачили на ремонт ліфтів у Волинському обласному територіальному медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства.

Відповідне рішення ухвалили члени бюджетної комісії під час чергового засідання 19 жовтня.

Зокрема, як повідомив директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк, раніше було виділено 962 тисячі гривень на протипожежні заходи у ВОТМО. Проте ці роботи планують виконати за рахунок іншого джерела.

Натомість передбачені кошти медоб’єднання просить спрямувати на інші видатки. Зокрема, 300 тисяч гривень виділили на теплообмінник, а 662 тисячі гривень – на ремонт ліфтів у медоб’єднанні.

Читати ще: Реконструкція обласної дитячої лікарні і санаторію «Дачний»: у Луцьку обговорили проблеми медоб’єднання захисту материнства і дитинства

Нагадаємо, у Волинській обласній дитячій лікарні після реорганізації виявили проблеми, на які роками закривали очі. Для того, аби усе владнати, необхідно віднайти не один десяток мільйонів. Одна з нагальних проблем, яка потребувала вирішення – аварійні ліфти у закладі.

Разом з тим не менш нагальними залишаються питання завершення ремонту неонатального центру, реконструкція обласної дитячої лікарні та добудова санаторію для дітей із батьками «Дачний».

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus