USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У волинському місті 30 сімей дочекалися на квартири

11 Грудня 2013 10:57
30 молодих ковельських сімей стали власниками квартир, скориставшись державною житловою програмою, - повідомляє «ПроКовель»

Довгих шість років чекали мешканці 30-ти квартирної секції здачі в експлуатацію першої черги житлового будинку, що по вулиці Ватутіна, 70-Б. Зводити будинок почали в 2007 за кошти інвесторів, тобто тих, хто тут бажав оселитися. Ці люди уклали угоди в рамках державної програми «Житло для молоді» і стали чекати на квартири.

Сертифікати на квартири ковельчани отримали вчора, 10 грудня 2013 року.

Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Темник, який перебував вчора у Ковелі, взяв участь в урочистостях з нагоди здачі в експлуатацію першої черги житлового будинку. Сюди ж прибули губернатор Волині Борис Клімчук, його перший заступник Олександр Башкаленко, а також керівництво міста та району. Біля новенької п’ятиповерхівки молодим сім’ям вручення сертифікати на отримання квартир.

В будинку встановлено індивідуальне опалення, в кожній квартирі є лічильники обліку на воду, газ, котел, енергозберігаючі вікна, працює ліфт.

Власники помешкань вже створили ОСББ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus