USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У волинському селі - інсталяція «Я люблю»

21 Липня 2017 16:22
Інсталяцію «Я ♥ Смідин» встановили у селі Смідин, Старовижівського району, яке називаються справжньою колискою Полісся, з ініціативи народного депутата, уродженця села Ігоря Гузя, інформує смідинська громада.

Активісти громадської організації «Смідинська ініціатива» спільно із нардепом вирішили розташувати «візитівку» села просто перед будинком культури, в центрі населеного пункту. Позаду інсталяції яскравими барвами радує розфарбований оновлений мурал клубу, над яким спеціально трудилася художниця та активісти організації.

Урочисте відкриття «родзинки», із якою усі охочі відтепер можуть зробити гарні фото, відбулося під час святкування Дня села. Населення села становить понад 3 000.

Загалом на захід прибули делегації з Луцька, Любомля, Ковеля, Старої Вижівки та з гміни Красноставі на чолі із заступником війта паном Томашем. Досить насиченою була програма заходу: виступили художні колективи з Луцька, Маневич, польського Красноставу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus