USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У волинському селі під час благодійного заходу зібрали 80 тисяч на засоби зв'язку для військових

11 Січня 2024 22:17
У селі Павлівка на Волині під час благодійного заходу зібрали 80 тисяч гривень для потреб батальйону розмінування 710 бригади охорони Держспецтрансслужби.

Як розповів Суспільному начальник служби зв’язків з громадськістю бригади Олександр Новацький, це не остаточна сума, до неї ще додадуть онлайн-платежі.

Військовий говорить: усі кошти спрямують на придбання засобів зв’язку і транспорту для підрозділів, які займаються розмінуванням на деокупованих територіях України.

Під час благодійного заходу військові представили зразки вибухонебезпечних предметів, мін, ракет, знешкоджених і вилучених саперами на деокупованих територіях.
Читати ще: У Луцьку діти на блокпосту зібрали гроші на ремонт авто для військових

Також у приміщенні Павлівського ліцею відбулись спортивні змагання з волейболу, турніри з шашок і шахів. Участь в них взяли місцеві жителі та військовослужбовці.
На сільському ярмарку господині частували відвідувачів пампухами, узваром, кулешем та юшкою. Перед присутніми виступили місцеві колективи та артисти Львівського оперного театру імені Соломії Крушельницької.
Захід тривав орієнтовно п’ять годин, скільки людей долучилося до нього, говорить Олександр Новацький, не підраховували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus