USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У волинських боксерок - перше «золото» на чемпіонаті

6 Лютого 2015 15:39
У Чернівцях зібралися найсильніші боксери країни. В столиці Буковини з 3 по 8 лютого одночасно відбуваються змагання Кубку України серед жінок та молодіжного чемпіонату України з боксу. На чернівецький ринг з’їхалися кращі спортсменки з усіх куточків України, а це – близько 200 учасниць. Волинська команда вже почала лік своїм нагородам.

Чемпіонкою України серед молоді у ваговій категорії 81 кілограмів стала волинянка Анна Ростопчина (тренер Андрій Сохацький). У фіналі володимир-волинська спортсменка з рахунком 3:0 впевнено перемогла Надію Жохіну з Чернігова.

У Кубку України Заслужений майстер спорту України Тетяна Коб (в/к 51 кг) у п’ятницю, 6 лютого, змагатиметься за вихід у фінал. Її суперницею буде Анна Мазур з Херсонщини.

На Чемпіонаті України серед молоді продовжують виступати волинянки Валентина Погранична, Анна Вощинчук, Катерина Лівик, Анастасія Мацоха, Олена Савчук, Олександра Музика, Ольга Спірченко, Вікторія Якимишина та Ольга Возняк.

У суботу, 7 лютого, в фіналі битиметься ковельчанка Олександра Федіс (в/к 57 кг).

Зазначимо, для дорослих боксерок змагання в Чернівцях розцінюються як відбіркові перед Чемпіонатом Європи, який відбудеться у квітні. А ось у молодіжній номінації дівчата виборюватимуть путівки на молодіжний та юніорський чемпіонати світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus