USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У волинських дитсадках в меню відсутнє молоко

5 Лютого 2014 18:44
Молоко - цей продукт нині дефіцит у волинських дитячих садках. Уже більше місяця діти його там не бачать. Востаннє завіз молочних продуктів у

дошкільні навчальні заклади був ще у грудні минулого року. Батьки ж б'ють на сполох, адже не розуміють, чому із меню дитсадків забрали однин з найважливіших та найкорисніших продуктів. Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Батьки дітлахів розповіли: у щоденному меню луцьких садочків вже протягом тривалого часу абсолютно відсутні будь-які страви з молочних продуктів. Керівники деяких ДНЗ підтвердили, що така проблема дійсно існує, більше того, виникає щороку. В інших дитсадках, вочевидь, боялися оприлюднювали таку інформацію, а тому стверджували, молоко діти п'ють щодня.

Проте, чомусь у меню садочків ні на сніданок, ні на обід, ні на вечерю жодних молочних страв не передбачено. Коментувати ж це працівники дошкільних навчальних закладів навідріз відмовилися. В Управлінні освіти Луцької міської ради запевнили: нічого страшного у тому, що діти у садочках пили молоко ще минулого року, немає. Адже такі проблеми з постачанням молочних продуктів у дошкільні заклади - тенденція.

Начальник Управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк прокоментував ситуацію: «Проблема такого порядку є не раз, тому що питання проведення тендерів - складне питання і не так легко їх провести… Договори підписати ми не можемо, адже значна кількість порушень виявлена з постачальниками…
Затримка виникла через різницю цін минулого року і цьогорічними в постачанні молока».

Батьки ж скаржаться на таке халатне ставлення до дітей, мовляв, платять за харчування у садочках немалу суму, а тому й годувати їх дітей повинні відповідно. В управлінні освіти ж пообіцяли завезти молоко до дитсадків вже завтра.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ого Показати IP 5 Лютого 2014 18:51
Ото Гребенюк! Ото Кравчук! Ото Романюк! Ото комапашка!!! Де б вони були, якби не тітушки-депутати!?
Я Показати IP 5 Лютого 2014 19:57
Люди добрі не створюйте проблеми на рівно місці. Угринів-молоко може забезпечити молоком та молочними продуктами всю область без будь яких бюрократичних проблем. Все натуральне та сертифікоіване. Це не в цілях реклами, а сам вживаю продукцію цього вироблника. Але для області то не вигідно, бо не будуть мати ніяких відкатів обласні керівники з освіти.
так до Я Показати IP 5 Лютого 2014 20:07
повністю згідний.ГРЕБЕНЮК,прізвище говорить про його роботу-гребти треба поки при владі,бо будь-яка влада в нас вона є хиткою.А тендери пане Гребенюк потрібно було проводити ще в листопаді,а не сьогодні,коли діток залишив без молока.
так до Я Показати IP 5 Лютого 2014 20:07
повністю згідний.ГРЕБЕНЮК,прізвище говорить про його роботу-гребти треба поки при владі,бо будь-яка влада в нас вона є хиткою.А тендери пане Гребенюк потрібно було проводити ще в листопаді,а не сьогодні,коли діток залишив без молока.
Просто мама Показати IP 5 Лютого 2014 20:29
От і віддай дитину в дошкільний заклад. Для розвитку добре. А для здоров'я?
просто бабуся до Просто мама Показати IP 12 Лютого 2014 15:50
Випадково потрапила на публікацію. Шановні журналісти! Ваша паталогічна жага до сенсацій просто вражає. Вибір гучних заголовків, які не відповідають істині - ознака непрофесіоналізму. Луцьк - це звичайно ж Волинь, але розписуватися за вісі садочки Волині Луцькими садками щонайменше некоректно!!! "Немалі" гроші за харчування у Луцьку - це лише 5 грн. в день при 10 грн. фактичних витрат. Мої відгуки не на виправдання управління освіти! Те, що стосується дітей має бути святим в усі часи, а не тільки 1 червня у День захисту дітей. Для просто мами. Хотілося, щоб Ви особисто спробували з"ясувати, що таке дитяче харчування, що в ньому головне. І дайте лише собі відповідь скільки молока Ви даєте своїй дитинні на добу. Згідно норми це 400 г.
теж мама Показати IP 5 Лютого 2014 23:39
Гребенюк вчара по телебаченню сказав, що 5 лютого 2014 року в садочках буде завезено молоко.Молока так і не було .Скільки Гребенюк буде брехати ,а міський голова Романюк та Кравчук будуть його покривати.Сором втратили - на дітях економити.Якщо в Клімчука залишились доїльні апарати, то нехай виділить цим горе чиновникам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus