USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинських міндоходівців - новий керівник

19 Червня 2014 13:56
З 18 червня 2014 року виконання обов’язків начальника Головного управління Міндоходів в області покладено на Віталія Володимировича Чуя. Відповідний наказ Міністерства доходів і зборів України від №1766-0 підписано 18 червня 2014 року. Згідно з наказом Міндоходів №1765-0 Віталія Чуя призначили на посаду першого заступника начальника ГУ Міндоходів в області, повідомили у прес-службі відомства.

Новий керівник ГУ Міндоходів Волині – фахівець із 20-ти річним досвідом роботи в податковій службі, розпочинав трудову діяльність з посади старшого державного податкового інспектора у податковій інспекції міста Рівне, а в останні роки - перед призначенням на Волинь, працював першим заступником начальника ДПІ міста Рівне та на керівній посаді в одній з ДПІ Києва.

На першій апаратній нараді з керівниками структурних підрозділів ГУ Міндоходів у Волинській області виконувач обов’язків начальника Віталій Чуй серед першочергових завдань окреслив збільшення надходжень до бюджетів всіх рівнів, безумовне виконання показників наповнення бюджету та активну протидію діяльності сумнівних підприємств.

«Ми повинні працювати у тісній взаємодії з бізнесом, але сумлінним. Моя особиста реакція, як і реакція відомства загалом на існування «податкових ям», фірм - транзитерів та так званих підприємств-партизанів, що створюються для одноденних сумнівних операцій, буде жорсткою», - запевнив Віталій Чуй.

Відтак, серед пріоритетів роботи фахівців Міндоходів на Волині залишатиметься колегіальний контроль за формування податкового кредиту з ПДВ та достовірністю заявлених до відшкодування сум податку на додану вартість.

«У своїй щоденній роботі ми повинні переконувати бізнес, що у більшості випадків суми ПДВ - це податок, сплачений нашими громадянами у торгівельній мережі чи сфері обслуговування, який підприємства акумулюють на своїх рахунках. Тому вони зобов’язані здійснювати його своєчасно сплату до держбюджету, як і решту визначених законом платежів», - підкреслив Віталій Чуй.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
семен Показати IP 19 Червня 2014 14:15
головне,щоб тимейчук залишився,він дуже добре "чує" СПД і тоді каса буде повна...
пльотка до семен Показати IP 19 Червня 2014 18:53
Сидить у Києві, "рішає" собі начальництво. Волинь, готуйся!
НЕЛУЧАНИН Показати IP 19 Червня 2014 15:30
анекдот. зібрались звірі на нараду , Заєць каже : "давайте , поїдемо у Китай ". А вовк : "І що ?" Заєць :" Ну ти, вовк, будеш дядько Вуй, а я дядько Зуй". Хомяк подумав і каже :" Ні хлопці, я з вами не поїду"
111 Показати IP 20 Червня 2014 11:05
І що з того, що призначили? Система не помінялась. Шкода. Думаю, до наступної весни буде ще не один начальник.
Лучанин Показати IP 25 Листопада 2014 00:04
За що нам таке чмо на Волинь прислали? Що ми такого зробили? Ц е ж хабарник... Подивіться що він вже зробив... Звільняє людей.. Розставляє свої кадри.. Всі посади продає... Журналісти поцікавтесь цим питанням! Мені цікаво як ця чума пройшла люстрацію...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus