USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Ягодині» затримали українця з підробленим словенським паспортом

21 Листопада 2021 21:33
На «Ягодині» прикордонники виявили українця з підробленими словенським паспортом, ID-карткою та водійським посвідченням.

Про це повідомляє пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Чоловіка, який спробував незаконно потрапити до країн ЄС, виявили учора військовослужбовці Волинського прикордонного загону.

Прямуючи на виїзд з України через пункт пропуску «Ягодин», подорожній надав на контроль словенський закордонний паспорт. Під час перевірки документа в інспектора виникли сумніви щодо його справжності. Дослідивши паспорт за допомогою технічних засобів прикордонного контролю, правоохоронці встановили, що він підроблений.

Про це згодом також зізнався і сам чоловік, повідомивши, що є громадянином України. Фальшивкою ж скористався, аби простіше було влаштуватися на роботу за кордоном. Липовими виявилися й словенська ID-картка та водійське посвідчення, які 39-річний чоловік також пред'явив охоронцям держрубежу.

За спробу незаконного перетинання державного кордону громадянина притягнуть до адміністративної відповідальності. Крім того, прикордонники направили до Національної поліції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олесь Показати IP 21 Листопада 2021 22:02
Ото придурок . То ж треба таким тупим бути і незнати що іноземиць виїзджае по вїздові а не з свіжим паспортом . Олень . Матиме час вияснити в сізо як треба було зробити правельно і почне гордо відчути що Український паспорт то сама цінна річ в Українця а не якоїсь там чужої нам держави .. От так становляться патріотами . Доречі для всіх хто їздить закордон . Носіння камуфльованої одежі в багатьох країнах світу несуть за собою непогані адмін покарання .
Іван до Олесь Показати IP 22 Листопада 2021 10:04
Так в статті пише, що йому грозить адмінка. Зловили б поляки, сидів би довго…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus