USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Єрусалимі на автобусних зупинках пролунали два вибухи, є поранені

23 Листопада 2022 11:31
У результаті двох вибухів на двох автобусних зупинках на в’їзді до Єрусалима в середу вранці постраждали щонайменше 14 людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Times Of Israel.

Перший вибух стався біля головного в’їзду в місто – у Гіват-Шаулі після сьомої години ранку, у годину пік приміських поїздок. Унаслідок цього вибуху постраждали щонайменше 11 людей, з них двоє перебувають у критичному стані, ще стільки ж у важкому, повідомили медики.

Другий вибух стався після 7:30 на перехресті Рамот, ще одному в’їзді в Єрусалим. Унаслідок цього троє людей отримали легкі травми від осколків.
За інформацією ЗМІ, ймовірно, спрацював вибуховий пристрій, залишений у сумках.
Відповідальність за вибухи поки ніхто на себе не взяв.

Служби безпеки обстежували територію, намагаючись знайти підозрюваних у причетності до вибухів, пише видання.
Як зазначають, вибухи сталися на тлі загострення напруженості після серії нападів палестинців, у результаті яких з початку року в Ізраїлі та на Західному березі загинули 29 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus