USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Замку Дракули в Румунії відкрили центр вакцинації від COVID-19

10 Травня 2021 07:29
У замку Дракули в Румунії відкрили центр вакцинації від COVID-19.

Про це повідомляє Castelul Bran, пише УНІАН.

Всі охочі, хто зробить там щеплення вакциною від Pfizer-BioNTech, отримають спеціальний «диплом вакцинованого в замку Бран». Щепитися в замку Дракули люди зможуть кожні вихідні протягом травня.

Однак Адміністрація підкреслила, що доступ до центру вакцинації не передбачає можливість також безкоштовно відвідати сам замок. Водночас всі, хто зробить щеплення, зможуть вільно відвідати виставку середньовічних інструментів тортур.

Нагадаємо, Замок Бран увійшов в історію як притулок головного вампіра в історії світової культури. У своєму романі його, зокрема, описав Брем Стокер. Стародавні перекази свідчать, що в замку також зупинявся Влад Цепеш – реальний історичний герой, якого вважають прототипом Дракули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus