USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У зараженого коронавірусом Філарета виявили запалення легень

5 Вересня 2020 17:06
У почесного патріарха Православної церкви України Філарета, якого 4 вересня госпіталізували з коронавірусом, діагностували запалення легенів.

Про це повідомили у пресслужбі УПЦ КП, передає ТСН.

«Повідомляємо, що стан здоров’я патріарха Філарета задовільний. Діагностовано запалення легенів. Просимо піднести до милостивого Господа свої щирі прохання за здоров’я та швидке одужання Його Святості», – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що почесний патріарх Православної церкви України Філарет інфікувався коронавірусом. Він нагадав про себе несподіваними заявами – мовляв, однією з основних причин пандемії коронавірусу у світі є людські гріхи, зокрема одностатеві шлюби. Також він вважає, що справжні віряни не інфікуються COVID-19, коли причащаються з однієї ложки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Glover Показати IP 5 Вересня 2020 19:22
Збирай своїх колег і хай моляться, навіщо тобі та медицина!?
правдиво Показати IP 5 Вересня 2020 22:07
а скільки тисяч прихожан зараженний філарет своїм коронавірусом причастив...і медалю не дали.
А Показати IP 8 Вересня 2020 14:34
Цілуйте попам руки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus