USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.80 40.05
  • PLN 9.90 10.12

У Здолбунові вкрали частину труби, що постачала кисень до реанімації COVID-лікарні

1 Вересня 2021 15:33
У Рівненській області поліція викрила 32-річного жителя міста Здолбунів на крадіжці частини мідної труби, що постачала кисень в реанімацію COVID-лікарні.

Про це інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

Зазначається, що повідомлення про крадіжку мідної труби, яка постачала кисень в реанімаційне відділення, надійшло до поліції від працівників Здолбунівської міської лікарні ще 26 серпня близько 12:40.

У результаті проведених розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника та встановили його особу. Ним виявився 32-річний місцевий житель, який неодноразово потрапляв в поле зору поліцейських за вчинення крадіжок та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

«Близько четвертої ранку, перебуваючи на території лікарні, зловмисник металевими кусачками перерізав та викрав 19 метрів труби, здавши її через декілька годин за 1,2 тис. грн у пункті прийому металобрухту. Виручені кошти потратив на власні потреби», – йдеться у повідомленні.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно), слідчі зібрали достатньо доказів і повідомили зловмиснику про підозру. Викрадене майно поліцейські вилучили.

Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

У поліції додали, що, на щастя, ніхто із хворих не перебував на той час штучній вентиляції легень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus