USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Зеленського хочуть змінити критерії нарахування субсидій

1 Серпня 2019 20:53
Кабінет міністрів має змінити критерії визначення субсидіантів, щоб незахищені верстви населення могли отримувати субсидії.

Про це заявив представник президента в уряді Андрій Герус в ефірі телеканалу 1+1., повідомляє Економічна правда.

За його словами, після зміни критеріїв у 2018 році кількість субсидіантів скоротилась майже вдвічі – з 7 мільйонів до 3,6 млн.

Він додав, що пенсіонери старшого віку, котрі проживають у сільській місцевості або районних центрах, з пенсією менше 2 тисяч гривень, у яких прописані онуки, які з ними не проживають, втратили право на отримання субсидії.

«Деякі пенсіонери, які мають прописаних онуків, у минулому році і в цьому не отримували субсидії. Ми хочемо це змінити і уточнити цей критерій, щоб держава їм допомагала», – сказав Герус.

За його підрахунками, це близько мільйона сімей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Споживач Показати IP 2 Серпня 2019 07:52
"Прописані онуки".Не існує ніякої прописки.Є реєстрація.До речі це радянський рудимент дуже заважає країні розвиватися.Його потрібно негайно скасувати.
Анонім Показати IP 2 Серпня 2019 11:09
Може держава оплачувати комунальні послуги пенсіонерам, але внуки і діти повинні відмовитися від спадку. А то спадок отримувати є кому, а платити комунальні послуги мають з наших податків.
Лучанин Показати IP 3 Серпня 2019 13:22
Щодо пільговиків.Теж оплата йде з наших податків. Раз є пільги, то хай держава платить грошима за заслуги і з цих грошей пільговики оплачують за комунальні платежі повністю. В магазинах при покупці товару пільги немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus