USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Згоранах не можуть вирішити, до якої ОТГ долучитися

2 Березня 2018 09:13
Жителі села Згорани Любомльського району обурені – їхню думку з приводу об'єднання в територіальну громаду ігнорують місцеві депутати.

Про це повідомляє Район. Шацьк.

Частина мешканців звинуватила сільраду, що влада ігнорує думку людей при виборі ОТГ.

Декілька днів тому на зборах селян, на «яких були присутні тільки депутати та декілька місцевих жителів, було прийняте попереднє рішення про приєднання Згоран до Рівненської ОТГ. Чим мотивований такий, м’яко кажучи, дивний вибір і які вигоди принесе він селам Згоранської сільської ради та їх мешканцям, ніхто не може пояснити. Адже відстань між селами складає майже 50 кілометрів», – йдеться у листі, який підписали низка мешканців.

Вони стверджують, що більшість людей підтримують приєнання до Шацької ОТГ.

Лист жителів села прокоментував Згоранський сільський голова Олександр Лукашук: «Щодо союзу з Рівним, то й тут немає однієї думки ні серед представників громади, ні серед депутатів. Відсутність чіткої позиції змушує сільську раду продовжувати вивчати думку людей, проводити опитування, ініціювати наради, збори і не поспішати з прийняттям рішення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Він Показати IP 2 Березня 2018 13:16
Обєднайтеся з найближчим польським хутором,не прогадаєте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus