USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Жидичині відкрили ЦНАП

20 Травня 2016 14:26
Центр надання адміністративних послуг відкрили 20 травня у селі Жидичин Ківерцівського району.

Голова Жидичинської сільської ради Юлія Дащук розповіла, що тут уже надають усі види довідок та послуги за місцем реєстрації та за місцем проживання.

З її слів, уже найближчим часом, у зв’язку з децентралізацією, роботи у спеціалістів ЦНАПу лише додаватиметься. «Мені завжди хотілося, щоб не було порозумінь між мешканцями та владою, – каже жінка. – Тому вирішили долучити громаду до тих подій, які відбуваються в сільській раді. Це було не так вже й легко, адже було багато бюрократичної тяганини з коштами та з проведенням робіт».
ЦНАП знаходиться у приміщенні сільської ради, тут створили комфортні умови як для відвідувачів установи, так і для спеціалістів.

«Надання всіх адміністративних послуг в одному місці дуже вигідно. Адже людина приходить в одне визначене місце, здає документи і через день-два, не чекаючи і не витрачаючи час на ходіння по кабінетах, ці документи забирає у відповідності до норм чинного законодавства», – запевняє Юлія Дащук.

Сільський голова каже, що ідея створення ЦНАПу в Жидичині виникла уже давно. Але тільки нещодавно вдалося її реалізувати. З її слів, у цьому дуже допоміг Олександр Омельчук, депутат Волиньради від «Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП».
«Юлія – чудовий керівник, – каже Олександр Омельчук. – Вона звернулася до мене за допомогою. Вирішив виділити на це власні кошти на закупівлю меблів. Відкриття Центру надання адміністративних послуг у Жидичині – дуже хороша справа. Тепер людям не треба їздити в райони. Усі адміністративні послуги їм зможуть надати на місцях».

До слова, Юлія Дащук на відкритті представила ще й туристичний герб трьох населених пунктів, що входять до однієї сільської ради. Він відтворює перші букви Жидичина, Кульчина та Липлян. Відтепер герб буде на усіх листівках, брошурах та офіційному сайті сільської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 20 Травня 2016 14:40
Люди будуть думати ,що це нова кнайпа))))
Жидичанин до лучани Показати IP 20 Травня 2016 22:06
Це Вас просто українська національна тварина душить:)
Анонім Показати IP 20 Травня 2016 15:23
Дуже гарна ініціатива. Будемо сподіватись, що робота працівників сільської ради буде такою ж прозорою як і двері ЦНАПу.
простолюдин Показати IP 20 Травня 2016 18:02
Юля молодець! Успіхів їй щиро бажаю! Якби побільше таких очільників громад і українці жили б заможно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus