USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У зоні АТО загинув український чемпіон світу

10 Серпня 2015 13:12
На Донбасі від вибуху загинув чемпіон світу з пауерліфтингу Андрій Гуричев, - повідомляє Преса України.

У зоні АТО під час розвідрейду та сутички з бойовиками загинув лейтенант, командир взводу спостереження і технічних засобів спостереження 57-ої ОМПБР із позивним «Барс», він же Андрій Гуричев – чемпіон світу з пауерліфтингу. Про це розповів боєць Анатолій Стельмах.

«Випускник Златопільської гімназії, золотий медаліст Андрій Гуричев за своє коротке життя встиг дуже багато. Отримав першу освіту - закінчив Севастопольський національний університет ядерної енергетики та промисловості. Під час навчання захопився пауерліфтингом - і завдяки наполегливим тренуванням уже в 2012 році отримав золото на чемпіонаті світу. Саме тоді він зрозумів, що хоче присвятити життя спорту», - розповів про Андрія товариш.

Гуричев родом із Кіровоградщини. Він пішов захищати Батьківщину добровольцем, планував підписати контракт зі Збройними Силами.

«Він загинув від вибуху міни. Калібр міни - саме той, якого не повинно бути, згідно з Мінськими домовленостями, у зоні бойових дій...», - відзначив боєць.

24-річний «Барс» був командиром взводу розвідників. 5 серпня він пішов у свою останню розвідку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus