USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У зоні ООС відбито 10 атак окупантів, понад 100 ворогів убито

19 Березня 2022 23:58
Упродовж 19 березня на донецькому та луганському напрямках українськими військовими було відбито 10 атак окупантів: знищено майже 40 одиниць техніки та ліквідовано понад 100 загарбників.

Про це звітує у Facebook штаб Операції об'єднаних сил.

«Сьогодні військовослужбовці Об'єднаних сил вчергове завдали втрат російським окупантам. Завдяки умілим діям та майстерності наших воїнів протягом поточної доби було успішно відбито 10 атак ворога», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, українські захисники знищили: десять БМД; два МТ-ЛБ; вісім танків; сім БМП-2; один БТР; десять вантажних автомобілів.

Крім того, втрати живої сили противника склали понад 100 осіб.
Читати ще: «Не маючи успіхів у відкритому бою, окупанти продовжують терор місцевого населення», – Генштаб ЗСУ

Водночас у Міноборони повідомили, що у тимчасово окупованому Криму окремі підрозділи ворожої морської піхоти втратили до 90% особового складу, резервів для відновлення втрат немає.

Спостерігаються спроби укомплектувати роти для відправки в Україну за рахунок відряджених з інших військових частин.

«У цих підрозділах понад 20 осіб написали рапорти про відмову брати участь у війні проти України, до "відказників" застосовуються репресивні методи впливу», – йдеться в повідомленні.

Крім того, протягом останніх днів на Миколаївському напрямку ворожі підрозділи, що були укомплектовані за рахунок мобілізації на тимчасово окупованій території Донецької області, також зазнали суттєвих втрат.

Зокрема, як повідомили у Міноборони, за дві доби боїв безповоротні втрати противника склали понад 200 осіб, решта деморалізовані та відмовляються брати участь у бойових діях.

«Мобілізовані відверто звинувачують російське командування у використанні їх для "розвідки боєм", щоб виявити позиції ЗС України», – зазначили у відомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Shadow Показати IP 20 Березня 2022 02:02
це вам іловайськ ,дебальцеве,ДАП

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus