USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У зруйнованому літаком будинку були мама й діти: подробиці трагедії на Прикарпатті

28 Липня 2021 18:39
У будинку в селі Шепарівці Івано-Франківської області, на який сьогодні впав літак, перебувала родина: мати з двома дітьми.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Почувши гуркіт, люди встигли вискочити надвір і таким чином врятувалися. За словами господаря будинку, літак спершу зачепив дах сусідньої хати, а потім врізався у їхню домівку та вибухнув.

«Була старша дочка із дітьми своїми – донькою та сином. Почули удар спочатку, а потім вибух – і вискочили. Спочатку був удар об дах сусідній, а потім вибух, коли вже він на землю з даху... і полум’я пішло», – розповів чоловік.
Очевидці кажуть, що за лічені хвилини перед катастрофою літак виконував у повітрі фігури вищого пілотажу, зокрема, начебто низько над землею.
На місці катастрофи зараз працюють рятувальники та поліція. Спеціальна комісія з’ясовує причини падіння.

Як повідомляли, сьогодні у селі Шепарівці чотиримісний спортивний літак упав на приватний житловий будинок і загорівся. Пілот та троє пасажирів загинули.

Керував літаком Ігор Табанюк – досвідчений військовий льотчик з 40-річним стажем, який понад 10 останніх років відроджував у Коломиї малу авіацію.

Як стало відомо, пасажирами були хасиди-громадяни США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Станіслав Показати IP 28 Липня 2021 19:50
Карма

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus