USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У 2008-му Волинська митниця спрямувала до держбюджету 1,85 мільярда гривень

21 Січня 2009 15:27
Згідно з підсумками роботи Волинської митниці у 2008 році, до державної скарбниці спрямовано 1 мільярд 85 мільйонів гривень, що на 83 %, або в 1,8 раза, більше, ніж у 2007 році Про це 21 січня інформують «Волинські Новини».
Основна увага колективу впродовж минулого року зосереджувалась на безумовному виконанні показників доходної частини державного бюджету України, забезпеченні повноти сплати митних платежів суб’єктами підприємницької діяльності при здійсненні експортно-імпортних операцій, своєчасності перерахування податків та зборів до бюджету держави.
Незважаючи на істотне погіршення в 2008 році економічної ситуації у країні, вперше за всю історію Волинській митниці впродовж минулого року вдалося досягти рекордного фіскального показника – до державної скарбниці спрямовано 1 мільярд 85 мільйонів гривень, що на 83 %, або в 1,8 раза, більше, ніж у 2007 році.
За повідомленням прес-центру Волинської митниці, вона увійшла до переліку 14 митниць України, які спрямували до бюджету понад мільярд гривень. Колектив успішно впорався з виконанням річного плану-графіку надходжень до загального фонду Держбюджету України, доведеного фінансовим управлінням Волинської облдержадміністрації, та виконав його на 102%.
Упродовж минулого року найактивнішими імпортерами області, які законослухняно сплачували податки та збори, були відкрите акціонерне товариство «Луцький автомобільний завод», відкрите акціонерне товариство «СКФ «Україна», товариство з обмеженою відповідальністю «Елітавто», відкрите акціонерне товариство «Волиньхолдінг», підприємство «Волиньавтомотосервіс», колективне підприємство «Верес».
Як і в попередні роки, минулоріч працівники митниці виявили та запобігли значній кількості митних правопорушень, через що запроваджено 355 справ про порушення митних правил на суму 2,7 мільйона гривень. Вилучено по протоколах про порушення митних правил товарів, зокрема продуктів, промислових товарів, транспортних засобів, валюти на суму 2,4 мільйона гривень.
Порушено 3 кримінальні справи за фактом контрабанди мобільних телефонів та аксесуарів до них, а також за фактами замаху на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу – вагою майже 1,5 кілограма та партії цигарок вартістю 294 тисячі гривень.
Загалом у 2008 році працівниками митниці виявлено 2 випадки незаконного переміщення наркотичних засобів, 5 випадків переміщення валюти, 6 випадків незаконного переміщення пневматичної зброї, 2 набої до мисливської зброї та 8 випадків переміщення спеціальних засобів захисту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus