USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У чотирьох населених пунктах Ківерцівського району нема обіцяного газу

25 Листопада 2008 13:41
Під час особистого виїзного прийому громадян у Ківерцях  до голови облдержадміністрації Миколи Романюка звернулася громада із селища Олика. Мешканці населеного пункту скаржилися губернатору на затримку із підключенням газопостачання, – інформує 25 листопада репортер «Волинських Новин».
 
Під час останньої сесії облради керівник підрядної організації «ПМК-70», яка вела роботи із газопостачання, і водночас депутат облради Михайло Горбачук пообіцяв присутнім швидке підключення блакитного палива, – розповів Микола Романюк.
 
Проте наразі непідключеними до обіцяного газопостачання лишилися селище Олика, села Дідичі, Гор’янівка та Залісочче Ківерцівського району.
 
Микола Романюк у телефонному режимі з’ясовував ситуацію і пообіцяв громаді швидке вирішення проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Листопада 2008 15:25
Знову БЮТівці [вирізано - цензура]. Популісти [вирізано - цензура]!!!
Олексій ДУДИЧ Показати IP 25 Листопада 2008 17:10
О! ПМК-70 - то є крепкі газифікатори! Спеціалісти із закопування труб без перспективи газифікації!.. Тільки не зрозуміло: Романюк дбає про газифікацію, а Кучеренко все на енергозберігаючі технології бюджети тратить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus