USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Ківерцях встановлять контейнери для роздільного збору сміття

14 Березня 2018 18:31
Днями відбулося засідання бюджетної комісії Ківерцівської районної ради. На які потреби Ківерцівського району будуть використані бюджетні кошти розповів перший заступник Луцького міського голови, депутат Ківерцівської районної ради Григорій Недопад.

З-поміж іншого – встановлення контейнерів для сортування сміття, добудова полігону в селі Заброди, фінансування діяльності й ремонту закладів освіти й медицини.

«Беремо курс на популяризацію і встановлення контейнерів для роздільного збору сміття, – зазначив Григорій Вікторович. – Тема актуальна і має законодавчі підстави, тому в Луцьку й у Ківерцях буде проводитися інформаційна кампанія на підтримку мудрого сортування побутових відходів, встановлюватимуться відповідні контейнери. Це питання стало одним із важливих під час засідання бюджетної комісії Ківерцівської районної ради. Зокрема, виділено 30 тисяч грн з районного бюджету на придбання контейнерів для роздільного сортування сміття, які будуть встановлені у Ківерцях і Ківерцівському районі.

Окрім цього розглянули ряд важливих питань, підтримано стратегічні програми розвитку району, визначені першочергові задачі по інфраструктурі. Так, рішення про виділення 200 тисяч грн на добудову Ківерцівського полігону в селі Заборди було підтримане одноголосно.

Розглянули питання по виділенню коштів для фінансування комунальних установ району. Зокрема, передбачені фінанси на заміну вікон у шкільних і дошкільних навчальних закладах, на придбання комп’ютерної оргтехніки, а також мікрофонного обладнання для будинку культури. Виділено кошти на закупівлю медичного обладнання для Ківерцівського РТМО і придбання необхідних вакцин, закупка яких не фінансується з державного бюджету.

Крім того, спільними зусиллями вдалося віднайти 68 тисяч на заміну частини вікон школи села Карпилівка, адже потреба у цьому існує вже давно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинянин Показати IP 14 Березня 2018 18:38
Так в Киверцах нет никаких контейнеров .Был пакет с мусором из леса проехал по всем Киверцам нет мусорников.
Олена Показати IP 14 Березня 2018 19:16
Давно пора. Еще на остановках поставить урны. Обязательно.
Зоряк Шкуряк Показати IP 14 Березня 2018 19:19
Цигани ромської національності підтримують мудре сортування побутових відходів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus