USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У департаменті ЖКГ зрозуміли, що робота має бути системною…

11 Серпня 2009 16:53
Луцький градоначальник Богдан Шиба наголосив на системній роботі по благоустрою в обласному центрі Волині. Старт таких комплексних робіт розпочнеться за місяць. Про це 11 серпня йшлося під час оперативної наради в муніципалітеті, - повідомляє репортер «Волинських новин».
 
Луцький міський голова розповів, що недавно провів нараду із керівниками структурних підрозділів та керманичами усіх служб, котрі опікуються благоустроєм. Він зауважив: вони зрозуміли, що робота має бути системною. Важливими елементами гарного благоустрою у місті луцький градоначальник вважає впорядкування вулиць, дворів, майданів, а також торгівлі.
 
Богдан Шиба розповів, що наразі з’явилися добра підтримка з боку працівників міськвідділу міліції, «знайдено координацію із усіма правоохоронними органами». Велику увагу варто приділити роботі кіосків і лотків. Турбує луцького керманича і естетичний вигляд міста, зокрема стан квіткового оформлення, газонів, елементи освітлення і зовнішня реклама.
 
До робіт над благоустроєм невдовзі долучаться і чиновники Луцькради. За кілька днів вони, на чолі із луцьким градоначальником прибиратимуть парк 900-річчя Луцька.
 
Також на «порядку денному» створення правил забудови міста. Відповідні служби за короткий термін мають перевірити усі добудови, перебудови, прибудови і дати їм оцінку у правовому полі.
 
«Самочинні добудови мають бути ліквідовані», - резюмував пан Шиба.
 
Нагадаємо, що із 5 серпня розпорядженням Луцького міського голови із посади заступника директора департаменту ЖКГ мерії звільнено Євгена Лисака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Серпня 2009 11:53
Ура Стемковському

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus